Tornar a notícies

El CIS Cotxeres participa en la Jornada ‘SAD de proximitat: present i futur’

La directora de l’EAP 8J Cotxeres, la Dra. Gemma Rubio, va participar el passat dimarts en la Jornada ‘SAD de proximitat: present i futur’, on va presentar l’atenció integrada social i sanitària present en les tres illes del SAD de proximitat de Vilapicina.

La directora de l’EAP 8J Cotxeres, la Dra. Gemma Rubio, va participar el passat dimarts en la Jornada ‘SAD de proximitat: present i futur’, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona amb la secretaria de l’empresa d’atenció domiciliària Qida a l’Auditori Joan Bordetas de Barcelona.

En la seva ponència sobre el ‘SAD de proximitat: una oportunitat per a l’atenció integral social-sanitària’, la Dra. Rubio va presentar l’atenció integrada social i sanitària present en les tres illes del SAD de proximitat de Vilapicina juntament amb Àngels Crugeira Arnau, gestora de projectes del SAD – Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS).

A l’acte es va reflexionar sobre d’on ve, on és i cap a on va el nou model de treball del SAD de proximitat de Barcelona. Per fer-ho, a l’esdeveniment també van participar Ester Quintana, directora de Serveis d’Envelliment de l’IMSS; Javier Martínez, gerent de l’IMSS; Marta Juan, coordinadora de projecte d’anàlisi i estratègia de l’Ajuntament de Barcelona; Miriam Montané, tècnica del SAD de l’Institut Metròpoli; Núria Menta, directora de Serveis d’Intervenció Social de l’IMSS; Assumpta Soler, filla d’una usuària del SAD de proximitat; Ana Pino, treballadora familiar del SAD de Suara Cooperativa; Dolça Llambí, coordinadora tècnica del SAD de Servisar; Pilar Minguillón, directora del CSS Sant Antoni; Almudena Alfonso, coordinadora de projectes del SADEP i Eva Jou, del departament d’Atenció Domiciliària de l’IMSS.