Consultar o visitar-se

Demanar cita

Podeu programar la visita amb el vostre professional de medicina, pediatria, odontologia o treball social, així com consultar les visites pendents i anul·lar-les.

Recordeu que és molt important que anul·leu la cita si creieu que no hi podreu assistir per tal que una altra persona pugui aprofitar la visita.

Tant per a la programació de cites com en el moment de la visita, és imprescindible que us identifiqueu mitjançant el codi d’identificació d’usuari (CIP) de la vostra targeta sanitària individual. Si no disposeu de targeta sanitària, obtindreu tota la informació necessària aquí.

 

Consultar o visitar-se

La Meva Salut

La Meva Salut és un espai personal de salut digital que permet a la ciutadania relacionar-se de manera no presencial amb el Sistema de Salut de Catalunya. Facilita als seus usuaris la consulta d’informes clínics, diagnòstics i resultats d’anàlisis clíniques i proves que formen part de la seva història clínica.

També es pot accedir al Pla de medicació vigent per anar directament a la farmàcia, demanar visita d’atenció primària i accedir a diversos serveis d’atenció no presencial com l’eConsulta, que permet realitzar consultes als professionals sanitaris, fer tràmits i enviar documents. A “Informes clínics” es poden consultar i descarregar els comunicats mèdics de baixa i alta laboral.

Els pares, mares o responsables legals de persones poden demanar l’accés a La Meva Salut dels seus fills o filles menors de 18 anys i dels tutelats.

A La Meva Salut hi podeu accedir des del web o descarregant-vos l’app

Fes-te digital en salut