Professionals

Docència

Com a centre docent, el CIS Cotxeres està compromès amb la formació dels futurs professionals de la salut. Per això, oferim programes formatius per a estudiants de grau universitari i de formació professional. Treballem, igualment, amb escoles del barri, contribuint a l’orientació formativa i laboral d’alumnes en risc d’exclusió.

El concepte de centre integral de salut fa que les persones que es formen al CIS obtinguin una visió molt àmplia de l’atenció sanitària i facilita la rotació en diferents serveis, de manera que el futur professional, en funció de la seva especialitat o interès, pot conèixer com es treballa a un CAP, a les urgències d’atenció primària, en un hospital d’atenció intermèdia, en un servei de Rehabilitació o de Farmàcia.

També comptem amb un Pla de formació dirigit a les persones que treballen a la nostra organització, que inclou una àmplia oferta de cursos, jornades i tallers, amb l’objectiu d’actualitzar coneixements i competències, i d’afavorir el desenvolupament professional.

El CIS Cotxeres ofereix places per a estudiants de 6è de Medicina (en rotació amb altres centres), Infermeria, Fisioteràpia i Treball social. Aquestes pràctiques s’emmarquen en convenis amb diferents universitats: Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat Pompeu Fabra (UPF), Universitat Ramon Llull (URL), Universitat de Manresa (Umanresa), Universitat de Vic (UVIC) i Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED).

Gràcies a convenis amb diferents centres de formació professional, oferim places per a estudiants de Tècniques en Cures d’Auxiliar d’Infermeria (TCAI), Farmàcia i Gestió documental.

L’objectiu d’aquest programa, que es duu a terme en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, és contribuir a la reducció de l’abandonament escolar, el fracàs i l’absentisme, donant una resposta individualitzada a l’alumnat de tercer i quart d’ESO que requereix un temps i un espai de maduració personal per definir el seu itinerari formatiu o professional. A través d’estades en diferents organitzacions, els alumnes entenen com funciona un entorn laboral concret, la qual cosa proporciona un estímul per continuar els estudis.

En el marc d’aquest programa, el CIS Cotxeres col·labora amb diverses escoles i instituts del barri i ofereix estades formatives a l’hospital de dia, rehabilitació, farmàcia, administració del CAP, recepció, perruqueria i odontologia.

Estàs interessat a formar-te al CIS Cotxeres?