Tornar a notícies

La regidora de Salut visita el CIS Cotxeres

La regidora de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Villanueva, ha visitat avui el CIS Cotxeres. En un recorregut per les instal·lacions del centre, ha pogut conèixer el funcionament dels diferents equipaments.

El CIS Cotxeres ha rebut avui la vista de la regidora de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Villanueva. El president del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), Josep Mayoral; el director general, José Augusto García Navarro, i l’equip directiu del CIS han acompanyat la regidora en un recorregut per les instal·lacions del centre, que li ha permès conèixer el funcionament dels diferents equipaments.

El recorregut ha començat a l’Hospital d’Atenció Intermèdia i ha continuat pel Servei de Rehabilitació, el CAP, el CUAP, fins a arribar al Servei de Farmàcia. Prèviament a la vista pel recinte, el gerent del CIS Cotxeres, Pere Subirana, ha fet una presentació de l’entitat, durant la qual ha facilitat a la regidora dades sobre l’activitat dels diferents serveis i ha explicat el model d’atenció integral del CIS, així com els principals objectius i projectes de la nostra institució.