Tornar a notícies

Commemorem el Dia mundial de l’Alzheimer

El CIS Cotxeres celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer confeccionant un mural amb l’objectiu de sensibilitzar veïns i veïnes sobre les causes i conseqüències de la malaltia i habilita un espai d'informació i recursos dirigit a persones afectades i familiars.

El CIS Cotxeres va celebrar, el 21 de setembre, el Dia Mundial de l’Alzheimer. Des de l’Hospital de Dia, els usuaris van confeccionar un mural, amb l’objectiu de sensibilitzar veïns i veïnes sobre les causes i conseqüències d’aquesta malaltia. Així mateix, des del CAP, a l’entrada de l’edifici, es va instal·lar un espai dirigit a persones afectades i familiars que volguessin informació sobre recursos de suport i serveis del barri relacionats amb l’Alzheimer.

Aquest espai es va aprofitar, també, per facilitar informació sobre la nova Targeta Cuidadora, que poden sol·licitar totes les persones cuidadores per beneficiar-se de recursos i serveis gratuïts. Amb aquesta targeta, l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb el CSC, vol donar resposta a les dificultats que les persones cuidadores afronten en la vida quotidiana, a la manca d’informació, formació i suport, així com a reduir el risc d’aïllament d’aquest col·lectiu.