Tornar a notícies

El Departament de Salut explica en un vídeo la transformació de l’atenció intermèdia

El Departament de Salut ha publicat un vídeo divulgatiu per a la ciutadania sobre la transformació de l’atenció intermèdia, formada per un conjunt de recusos, entre el quals hi ha l’Hospital d’Atenció Intermèdia (HAI) del CIS Cotxeres.

El Departament de Salut ha publicat un vídeo divulgatiu per a la ciutadania sobre la transformació de l’atenció intermèdia, fins fa poc anomenada atenció sociosanitària. L’atenció intermèdia està formada per un conjunt de recursos, entre els quals hi ha l’Hospital d’Atenció Intermèdia (HAI) del CIS Cotxeres, basat en les cures i la rehabilitació personalitzades i integrades, a casa o en un entorn hospitalari adaptat, destinats a prevenir ingressos innecessaris a l’hospital d’aguts, facilitar l’alta precoç i permetre una recuperació més ràpida després de la malaltia. També s’hi inclouen les cures pal·liatives al final de la vida. Tal com es diu al vídeo, que ja es pot veure a les pantalles informatives del CIS Cotxeres, es tracta d’un recurs a cavall entre l’atenció primària i l’hospital d’aguts. 

A la peça, que ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats, com ara la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC) o la Fundació Ictus, i persones grans a títol individual, s’explica com l’atenció intermèdia s’està reforçant i modernitzant per donar suport a les persones grans i els seus cuidadors.

https://www.youtube.com/watch?v=8O0v8vT3MDA